Najnovije

DŽIHADISTI SPREMAJU ATENTAT: Islamska država planira da ubije papu Franju u Sarajevu?

Šef vatikanske bezbednosne službe Domeniko Đani ocenio je, govoreći o skorašnjoj poseti pape Franje Sarajevu, da postoje određene pretnje Islamske države.
Papa Franja (Foto: Flickr)

Papa Franja (Foto: Flickr)

On nije precizirao o kakvim je tačno pretnjama reč. Poseta pape Franje najavljena je za 6. jun ove godine. S druge strena, tužilaštvo BiH će, zajedno s Direkcijom za koordinaciju policijskih tela, preduzeti sve aktivnosti da bi obezbeđenje posete pape Franje BiH u junu bilo na najvišem nivou. To je izjavio glavni tužilac Goran Salihović na sastanku sa direktorom Domenikom Đanijem, sa kojim je razgovarao o aktivnostima potrebnim za pružanje najveće bezbednosne zaštite i osiguranja tokom papine posete. Đani je iskazao podršku i poverenje glavnom tužiocu, Tužilaštvu, kao i policijskim i bezbednosnim agencijama u BiH koje će u koordinaciji sa bezbednosnom službom Vatikana realizovati aktivnosti obezbeđivanja posete pape Franje, saopšteno je iz Tužilaštva.
Pročitajte još:Ukrajinski shi-arhimandrit Jona prorokovao o ratu u Ukrajini i ruskom caruSAVEZNICI: NATO vežba pucanje na Bosanca sa RPG-om?! (FOTO)
Izvor: Jutranji.hr, Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA