Najnovije

Srbija porazila Hrvatsku za put u četvrtfinale

KRALJEVO - Muška teniska reprezentacija Srbije ostvarila je plasman u četvrtfinale Dejvis kupa, pošto je danas povela protiv Hrvatske sa nedostižnih 3:0 u meču prvog kola koji se igra u Kraljevu.
Tenis (Foto: tenisbytow.pl)

Tenis (Foto: tenisbytow.pl)

Odlučujuć treći poen za Srbiju osvojili su Nenad Zimonjić i Novak Đoković koji su u dublu savladali Hrvate Marina Draganju i Franka Škugora sa 6:3, 6:4, 6:1 Srpski dubl je uz podršku sjajne kraljevačke publike od starta stavio do znanja kakav će biti ishod ovog susreta. Hrvatski teniseri praktično nisu imali ni jednu priliku za eventualni povratak u meč, pošto su Đoković i Zimonjić neumoljivo pogađali sve što su želeli. Srbija je u petak povela sa 2:0, zahvaljući pobedama Đokovića i Viktora Troickog koji su bli bolji od Mate Delića i Borne Ćorića sa 3:0, odnsno sa 3:2 u setovima. Pošto je Srbija obezbedila pobedu, predstojeća dva singl meča u nedelju neće imati rezultatski značaj.

Pročitajte još: 

Ivanovićka napreduje u Montereju

Srebro i bronza za srpske pištolje!

Reprezentacija Srbije će se za plasman u polufinale boriti u julu protiv pobednika duela između Brazila i Argentine. Ukoliko protivnik bude Brazil, Srbija će biti domaćin, a u suprotnom će gostovati Argentini. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA