Najnovije

Tadić: Vlada u senci je autogol

BEOGRAD- Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) smatra da formiranje vlade u senci od strane Demokratske stranke predstavlja "čist autogol i više je dokaz političke nemoći nego što je način vođenj
Boris Tadić (Medija centar)

Boris Tadić (Medija centar)

"Ne ulazeći u personalni sastav ovog tela, SDP Srbije žželi da podseti da ideje vlada u senci, jošš od uvođenja viššestranačja u naššoj zemlji, nikada nisu dale rezultate. Stoga je i koncept ovakve, jednostranačke vlade, na samom početku osuđen na propast", navodi se u saopštenju SDPS.
Kako se dodaje, današšnja izjava predsednika DS Bojana Pajtića, da aktuelna Vlada Srbije šštiti interese krupnog kapitala, proizvod je čiste demagogije, s obzirom da u aktuelnom sastavu vlade učestvuju tri partije leve političke orijentacije.
Pročitajte još:VLADA U SENCI: Pogledajte puni sastav i biografije „ministara u senci“!„Srbija ne sme da ćuti na antisrpsku histeriju u Crnoj Gori“
Osim toga, piše u saopštenju, i proššlogodišnji parlamentarni izbori su pokazali da su stranke vladajuće većine ubedljivo podržžali radnici i srednja klasa.
Izvor: Srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA