Najnovije

"Poskupljenje struje je dokaz podaništva Vlade Srbije prema MMF-u"

BEOGRAD - Poskupljenje struje koje najavljuje ministar Dušan Vujović novi je udar na standard osiromašenih građana i dokaz podaništva Vlade Srbije prema Međunarodnom monetarnom fondu, saopštavaju iz DSS.
DSS (Foto: DSS)

DSS (Foto: DSS)

- Kao što „penzionere niko ne sme da dira“, a penzije se smanjuju, kao što se „nezaposlenost smanjuje“, a svakim danom raste broj onih koji traže posao, kao što ćemo „živeti bolje 2014., 2015., 2016...“., a živi se sve gore, kao što „nećemo priznati nezavisnost Kosova“, a potpisuju se sporazumi u Briselu, tako se i „neće biti poskupljenja struje“, sada menja u povećanje cene struje i uvođenje novih akciza.  Vlada Srbije je za protekle dve i po godine dokazala tri stvari: da će da uradi sve ono što je rekla da neće, a neće da ostvari ništa od onoga što je obećala da hoće i da sve ono što čini - čini po nalogu briselske administracije i MMF-a. Očigledno je da državna politika Srbije nije suverena i da stranci vladaju našom državom - kaže se u saopštenju DSS-a. Demokratska stranka Srbije smatra da se u Srbiji neće živeti bolje "dokle god našu sudbinu ne uzmemo u sopstvene ruke". - Zato je potrebno promeniti lošu vlast i čitav sistem u kom ekonomsku politikuvodi MMF, a spoljnu Brisel, zameniti sistemom u kojoj će vlast samostalno donositi odluke u skladu sa srpskim nacionalnim interesima i u korist građana koji u Srbiji žive - kažu u ovoj stranci.
Pročitajte još:SRS: Raspirivači autošovinizma, mržnjom prema sopstvenom narodu uništavaju naše društvo!Brisel u sredu odlučuje da li je Srbija napredovala u integracijamaTribina: Nove političke snage u Evropi – talas koji dolazi i u Srbiju
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA