Najnovije

Žena ruskog tajkuna ubila dve ćerke, pa izvršila samoubistvo! (VIDEO)

Supruga bogatog ruskog trgovca oružjem Alekseja Obuhova upucala je svoje dve ćerke, Katarinu (8) i Elizabet (6) u njihovoj vili u NJu Hempširu.
Ubistvo (Foto: Freeimages)

Ubistvo (Foto: Freeimages)

Policija veruje da je Nina Obuhova (34) prvo u glavu upucala svoje ćerke Katarinu i Elizabet, a zatim i sebe. Tela dve devojčice i njihove majke pronađena su u njihovom luksuznom domu u američkom NJu Hempširu. Istražitelji su tragali i za Nininim suprugom Aleksejem, bogatim trgovcem oružjem, ali iz nepoznatog razloga su ga izostavili iz izveštaja. U novom izveštaju, policija je objavila da je Aleksej pobegao posle ovog nemilog događaja i da se za njim intenzivno traga. Aleksej je 2013. bio uhapšen zbog porodičnog nasilja, ali je oslobođen optužbi jer supruga nije htela da svedoči. Komšije su šokirane ovim događajem, a ispred njihovog doma prijatelji devojčica ostavili su cveće i plišane igračke. - Svi smo bili u šoku kada smo čuli da je Nina ubila svoje ćerke. Nikada je nismo videli ljutu. Na nju smo se često ugledali jer je bila puna optimizma i dobrote - rekla je porodična prijateljica Natalija.
Pročitajte još:Silovatelja iz Pančeva pretukli, mučili strujom, skinuli golog i pustili da visi sa desetog sprata!NOVI DETALJI O PADU HELIKOPTERA VS: Ovo su bile poslednje reči pilota Mehića!
Izvor: dailymail.co.uk, beta.informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA