Najnovije

Inicijativa u SNS za smenu Nikolića?

BEOGRAD - Postoji šansa da unutar Srpske napredne stranke uskoro bude pokrenuta inicijativa o izboru novog predsednika Izvršnog odbora umesto Radomira Nikolića, koji je i gradonačelnik Kragujevca.
Radomir Nikolić - prvi čovek Kragujevca (Foto: JuTjub)

Radomir Nikolić - prvi čovek Kragujevca (Foto: JuTjub)

Naprednjaci će u petak održati sednicu Glavnog odbora, jedna od tema biće i priprema za stranačke izbore, a postoji šansa i da se povede razgovor o promenama u Izvršnom odboru. Kako objašnjava izvor, Nikolića juniora možda čeka odlazak s mesta šefa IO jer zbog gradonačelničkih obaveza ne uspeva podjednako da se posveti i stranačkim zadacima. - Radomir je mnogo energije i vremena uložio u rukovođenje Kragujevcom, zbog čega je zapostavio posao predsednika IO, što je izazvalo nezadovoljstvo jednog dela stranke. Predsednik IO ima veoma važnu ulogu, rukovodi lokalnim organima, ali se i stara da sve odluke koje je doneo GO budu izvršene kako treba i na vreme, što traži dosta vremena, a Nikolić ga nema - kaže sagovornik. Naprednjake, kako je najavljeno, do maja očekuju završetak unutrašnje reorganizacije, izbor stranačkih organa na lokalu, ali i formiranje generalnog sekretarijata. Inače, potpredsednica SNS i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović ocenila je da Nikolić ne može s dovoljno energije da vodi Kragujevac, ali ni IO. - Što se Radomira Nikolića tiče, želim mu uspeh u vođenju Kragujevca i mislim da na to treba da usmeri svoju energiju, kao što mislim da ne može sa istom energijom da vodi i Izvršni odbor stranke - rekla je Mihajlovićeva.
Pročitajte još:Dačić: Mogli bi da se zaletimo da priznamo Kosovo…LUKAŠENKO: Belorusija neće ući u sastav Rusije, to Moskva nikad nije tražila
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA