Najnovije

Ukrajinci ušli u Donjeck (VIDEO)

DONJECK - Ukrajinska vojska već dva dana vrši napade na Donjeck u pokušaju da ponovo zauzme aerodrom ili se probije u grad. Međuti, grupa njihovih vojnika iz bataljona "OUN" izvela je "specijalnu" akciju čiji je cilj bio, verovali ili ne, zarobljavanje putnih tabli "Donjeck".
Table u zarobljeništvu (Foto: Jutjub)

Table u zarobljeništvu (Foto: Jutjub)

Naime, grupica Ukrajinaca se prišunjala jednom predgrađu u Donjecku kako bi ukrala putne znake Donjeck. Oni su celu akciju snimili, a zatim odneli znake kako bi sa njima pozirali. - Akcija je izvedena duboko iza neprijateljskih linija, a njen cilj bio je uzimanje trofeja. Table će biti prodate na aukciji u cilju prikupljanja sredstava za bataljon - saopštio je ovaj ukrajinski bataljon. Mediji u DNR preneli su vest o ovom događaju uz naslov "Specijalna jedinica bataljona "OUN" sprovela specijalnu akciju zarobljavanja putokaza za Donjeck".
Pročitajte još:Ovi lideri ne idu na paradu u Moskvu, iako treba da budu zahvalni što su Rusi dokrajčili naciste (FOTO, VIDEO)Ukrajinci napadaju od Maripupolja do Gorlovke: Givijevi tenkovi ih razbili pred Donjeckom
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA