Najnovije

Blam: Hrvatski specijalci promašili adresu pa prepali penzionere

ZAGREB - Hrvatski specijalci u punoj opremi izveli su opsadu porodične kuće u zagebačkom naselju Gajinci, a akcija hapšenja bi bila savršena da nije bilo jednog propusta - odigrala se na pogrešnoj adresi, piše danas „Jutarnji list”.
Hrvati se obrukali (Foto: Jutjub)

Hrvati se obrukali (Foto: Jutjub)

Specijalci su okružili kuću u poslepodnevnim satima, hitro se raspoređujući oko objekta, praćeni jedino nemim pogledima iznenađenih suseda. Jedan iza drugoga, s puškama pripremali su se za upad i akcija je bila izvedena gotovo savršeno - problem je bio jedino u tome da su napadali pogrešnu kuću jer je pre pet godina došlo do promene kućnih brojeva u toj maloj ulici. Naime, kućni broj koji su specijalci tražili nalazio se sada 50 metara dalje niz ulicu, pa je umesto na objekat u kojem se, prema policijskim informacijama, nalazio navodno opasni kriminalac, napad bio usmeren na kuću dvoje penzionera.
Pročitajte još:„Doktor“, koji je seksualno zlostavljao dečaka pred njegovim roditeljima dobio 20 meseci zatvora (VIDEO)Hrvatski novinar zezao Vučića preko telefona! (VIDEO)
Kroz vrata su ušli u mali hodnik i zatim u sobe, da bi u dnevnom boravku zatekli samo dvoje prestravljenih penzionera. Shvativši šta su napravili, bez reči su napustili kuću i kao da se incident nije dogodio u koloni uputili prema traženoj kući gde su i zatekli muškarca kojeg su tražili, a on im se, navodno, bez problema predao. Da stvar bude gora, i sama informacija o čoveku koga su tražili bila je pogrešna, pa je uhapšeni muškarac odveden na prepoznavanje i nakon negativne indentifikacije pušten. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA