Najnovije

U INAT HEJTERIMA: Ovako je Gastoz postao internet senzacija! (VIDEO)

Učesnik rijalitija “Parovi”, Nenad Marinković Gastoz važi za jednu od domaćih internet senzacija. Prvi video bloger kod nas može da se pohvali činjenicom da njegovi spotovi imaju više miliona pregleda na Jutjubu.
Gastoz (Foto: Jutjub)

Gastoz (Foto: Jutjub)

Klip sa kojim se proslavio, jeste video u kome Gastoz komentariše Stefani Nafuranu Malu. Ovim snimkom bloger je naljutio dotičnu Stefani, pa je tako po prvi put dospeo u medije. Srbin iz Pariza u svojoj raznovrsnoj kompilaciji, ima i video gde se njegova tadašnja devojka skinula gola. Ovaj snimak je ujedno i najgledaniji Gastozov klip na Jutjubu i ima više od tri miliona pregleda. Pogledajte kako to izgleda kad se Marija skida: Gastoz je veliku gledanost dostigao je i klipom u kome je isprozivao sve devojke koje su se slikale u kupaćem kostimu na snegu. Naime, pre tri godine trend je bio objaviti sliku na Fejsbuku, na kojoj si u kupaćem ili polugola dok stojiš u snegu, pa je tako Gastoz rešio da napravi parodiju na račun tih devojaka.
Pročitajte još:ZMAJ OPLEO PO STARLETAMA: Tijana i Atina su prostitutke! (VIDEO)Čemu pornići kad imate Parove: Nove (in)diskretne avanture bludne družine (VIDEO)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA