Najnovije

Aleksandra Jerkov "napala" Zoranu Mihajlović: Tvrdila si da su lopovi, pa sa njima ušla u vlast!

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine, saobraćaja i infratstrukture Zorana Mihajlović još jednom je pokazala da je njen jedini posao da napada one koji drugačije misle od premijera Aleksandra Vučića, izjavila je portparolka DS-a, Aleksandra Jerkov.
Jerkov (Foto: Arhiva DS-a)

Jerkov (Foto: Arhiva DS-a)

Mihajlović je, po diktatu, napadala svoje stranačke kolege, koalicione partnere, a za sve to vreme niko zapravo ne zna šta je ona uradila u veoma važnim resorima koje vodi, kaže Jerkov. Koliku težinu i ozbiljnost imaju kritike Zorane Mihajlović pokazalo se kada je tvrdila da raspolaže dokazima da neko od ministara radi protiv države i namešta poslove firmi svog prijatelja, a onda, nakon izbora, ušla u Vladu sa istim tim strankama i ljudima. NJena doslednost je pala na ispitu i kad je glasala da direktor “Srbijagasa” bude čovek kojeg je obećavala da će smeniti čim SNS dođe na vlast. Ozbiljnost Zorane Mihajlović dodatno umanjuju i obećanja poput onog da će struja pojeftiniti 20 odsto, navodi Jerkov. Zbog svih neistinitih i neodgovornih izjava i olako datih obećanja Zorana Mihajlović bi trebalo da se pozabavi sopstevnim legitimitom pre nego što napadne one koji govore da postoje pritisci na institucije i medije, da smanjenje plata i penzija nisu reforme, a da je ova Vlada Srbije šampion u zaduživanju, zaključila je Jerkov. Podsećamo, Zorana Mihajlović je, reagujući na izjavu Pajtića „da bi oprostio Zorani, ali ne može zbog građana…“, navela da su građani na izborima rekli svoje. „A rekli su gospodine Pajtiću da neće DS, jer ne mogu da Vam oproste što ste im uzeli osam godina života. Ne, niste im uzeli osam godina, uradili ste još strašnije i u lice ste im se nasmejali što su vam poverovali i pošli za vama u promene za bolji život. Šta od toga ima strašnije… Uzeli ste naciji dostojanstvo, a ostavili stid i strah za svako novo jutro. Za to, gospodine Pajtiću, nema oprosta“, poručila je Mihajlović. I da hoćemo da se bavimo DS, dodala je ona, nemamo kad, jer moramo da povratimo Srbiju Srbiji koju smo zatekli posle vladavine DS-a kao Uliksovu „Pustu zemlju“. „Gospodine Pajtiću, podsećam vas još jednom, narod će zajedno sa SNS urediti zemlju u kojoj ćete i vi želeti da živite i u kojoj će vam biti dobro“, poručila je Mihajlović u pisanoj izjavi medijima.
Pročitajte još:Tadić izgubio poverenje u Bačkoj Palanci – ceo odbor mu prešao kod Vulina!Počela izborna kampanja za predsednika Srbije: Objavljena kandidatura Miroslava Parovića
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA