Najnovije

DSS: Zorana Mihajlović laže!

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović juče je izjavila kako je u „martu 2015. godine izdato 58 građevinskih dozvola, a da je u martu 2014. godine izdato samo šest građevinskih dozvola“. Time je ministarka i potpredsednica Vlade Srbije pokušala da prikaže, još jednom pompezno, nepostojeće uspehe Vlade Republike Srbije, stoji u novom saopštenju DSS-a.
DSS

DSS

Podaci koje iznosi ministarka se razlikuju od podataka koje iznosi Republički zavod za statistiku, koji tvrdi da je u martu 2014. izdato ne 6, već 566 građevinskih dozvola, obrazlaže DSS u svom saopštenju. "Pitanje za javnost Srbije i Vladu Republike Srbije je ko laže? Ministarska ili Republički zavod za statistiku?" - poručuju iz DSS-a.
Pročitajte još:Šešelj: Nadam se da će EU prekinuti pregovore sa Srbijom – sve akcije u vezi Hrvatske su u interesu građana!Sukob Rusije i Zapada je opasan po SrbijuPopović: Bugarska i Rumunija primeri obmane da NATO donosi ekonomski rast!
Demokratska stranka Srbije insistira na utvrđivanju istine, ali i političke odgovornosti onih koji sistematski obmanjuju građane Srbije. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA