Najnovije

Ovo je čovek koji se pesničio sa Duletom Vujoševićem

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević sukobio se posle meča sa Crvenom zvezdom sa jednim od navijača crveno-belih Stevanom Sojićem.
Sojić (Foto: Jutjub)

Sojić (Foto: Jutjub)

Sojić je član navijačke grupe Crvene zvezde "Belgrejd bojs", ali nije poznato kako se našao na tribinama i tunelu, pošto je ranije dogovoreno da navijači protivničkog kluba ne mogu da prisustvuju utakmicama. Dotični navijač je navodno i prekjuče bio u društvu brata pokojnog vođe navijača Zvezde Velibora Dunjića. Očigledno je da su predstavnici Zvezde prekršili dogovor i uveli navijače na tribine. O incidentu u hodniku ispred svlačionica govorio je i Vujošević. "Hodnici su nešto što bi trebalo da bude obezbeđeno od prisustva bilo koga ko nije službeno lice. Zvezda je i u subotu dovela nekoliko vođa navijača i sprovela ih kroz hodnik u svlačionicu. Kada se utakmica završila, ja sam sačekao malo da prođu igrači Zvezde, video reakcije publike i krenuo ka svlačionici. Čovek mi se izdrao na uvo "ala k.....", i došlo je od gužve i razmene udaraca. Kažu mi za tog čoveka da je jedan od vođa navijača Zvezde. Mlađan Šilobad je juče rekao Davoru Ristoviću da ne treba da dovode te ljude. Tog čoveka je Žandarmerija odmah saslušala. Oni tačno znaju kako se zove", rekao je noćas Vujošević. Sojić je i ranije bio poznat po incidentima, a bio je pod istragom u beogradskom Drugom sudu. Stevan Sojić, Ivan Bogdanov i Dražen Dragaš, ali i još petorica osumnjičenih, bili su pod istragom zbog nasilničkog ponašanja i uništavanja tuđih stvari. "Posle istražnog postupka, sudija je dostavio spise Drugom tužilaštvu u Beogradu, koje je imalo nekoliko opcija - da podigne optužnicu, zatraži dopunu istrage ili odustane od gonjenja. U decembru 2009, međutim, tužilaštvo je odustalo od daljeg krivičnog gonjenja okrivljenih pa je sudija u februaru 2010. doneo rešenje da je obustavljena istraga", saopšteno je ranije iz Višeg suda u Beogradu.
Pročitajte još:Istorijski uspeh Đokovića: Osvojio prva tri Mastersa u sezoniSprema se haos: Navijači na tribini pretili Tačiju (VIDEO)
U sinoćnjoj razmeni udaraca sa Vujoševićem navodno je učestvovao i čovek koji je prošle godne vređao i napao košarkaša Partizana Aleksandra Pavlovića, a kasnije se ispostavio da je to vozač Zvezde. Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Miloš Ninković se oglasio saopštenjem povodom incidenata posle utakmice.   "Čovek koga mediji danas dovode u vezu sa nemilim događajem u hodniku Pionira i na koga je nasrnuo Vujošević je Stevan Sojić, član Skupštine KK Crvena zvezda, a na tu funkciju je izabran još 12. 08. 2011. godine. Fakultetski je obrazovan, ima diplomu marketing menadžera u sportu, nije osuđivan niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični postupak, kako neki mediji to pokušavaju da predstave valjda samo zato što navija i voli Crvenu zvezdu. U halu je došao sa ekipom, kao član rukovodstva kluba", rekao je Ninković i dodao: "Da li svi treba da se ponašamo kao što je to radio sudija Marko Juras kada ga Vujošević šamarao, a onda mu se ovaj arbitar izvinjavao preko medija? E pa, Vujošević to neće doživeti ni od koga iz Crvene zvezde. Na dalje mahinacije i manipulacije u medijama preko kojih se vrše pokušaju da se skrene tema sa velike pobede i sportskog uspeha koji su igrači i članovi stručnog štaba časno izborili na terenu, Crvena zvezda se više neće oglašavati. Svu svoju snagu i energiju usmerićemo u nameri da osvojimo šampionski prsten ABA lige". Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA