Najnovije

Đoković kao novi Rod Lajver

MONTE KARLO- Novak Đoković ide koracima čuvenog Roda Lejvera. Dakle, superiorno, neustrašivo i nepokolebljivo.
Novak Đoković (Foto: Vikipedija)

Novak Đoković (Foto: Vikipedija)

Filipo Skala, novinar portala "Tenis Vorld USA", da ne pamti kada je poslednji put razlika u bodovima između prvoplasiranog i drugoplasiranog na ATP listi bila toliko velika, kao i da niko od 1990. godine nije osvojio šest uzastopnih najznačajnijih turnira, pod kojima se podrazumevaju Mastersi i Grend slem takmičenja. Prethodni rekord držao je Nadal, koji je osvojio pet uzastopnih takvih turnira 2010. godine (Monte Karlo, Rim, Madrid, Rolan Garos i Vimbldon). Đoković je krajem prošle sezone slavio u Parizu, zatim na završnom Mastersu u Londonu, a ove godine na Australijan openu, kao i u Indijan Velsu, Majamiju i Monte Karlu. Novak Đoković ide koracima čuvenog Roda Lejvera. Dakle, superiorno, neustrašivo i nepokolebljivo Filipo Skala, novinar portala "Tenis Vorld USA", da ne pamti kada je poslednji put razlika u bodovima između prvoplasiranog i drugoplasiranog na ATP listi bila toliko velika, kao i da niko od 1990. godine nije osvojio šest uzastopnih najznačajnijih turnira, pod kojima se podrazumevaju Mastersi i Grend slem takmičenja.
Pročitajte još:Vođa navijača Albanije preti: Srpskim majkama vraćamo sinove u kovčegu! (FOTO, VIDEO)SA SAMO JEDNIM GOLOM: I Real i Juve u polufinalu Lige šampiona (VIDEO)
Prethodni rekord držao je Nadal, koji je osvojio pet uzastopnih takvih turnira 2010. godine (Monte Karlo, Rim, Madrid, Rolan Garos i Vimbldon). Đoković je krajem prošle sezone slavio u Parizu, zatim na završnom Mastersu u Londonu, a ove godine na Australijan openu, kao i u Indijan Velsu, Majamiju i Monte Karlu. Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA