Najnovije

Vučić: Deficit nam je ispod 3 posto

SMEDEREVO - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je budžetski deficit u prvom kvartalu ispod tri odsto, što je uspeh koji ni neke evropske zemlje ne mogu da dostignu.
Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub printskrin)

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub printskrin)

"Zahvaljujući hrabrim i odgovornim reformama Srbija je očigledno na dobrom putu konačnog rešavanja problema javnih finansija, što će omogućiti više investicija, ulaganja u budućnost..", rekao je Vučić u Smederevu, gde je danas postavio kamen temeljac za izgradnju tri hale u industrijskoj zoni, čiji su investitori italijanske kompanije. Premijer je primetio da se finansijski problemi ne mogu rešiti za tri ili šest meseci, ali, kako je istakao, očigledno je da smo na dobrom putu. "I mislim da to ljudi itekako dobro vide", rekao je on.
Pročitajte još:Pajtić: „Inđijska inicijativa“OTKRIVAMO: Srbija sigurno neće postati članica EU pre 2025. godine – potvrdio prvi čovek za proširenje Evropske Unije!
"Ako i u narednih pet meseci budemo tako uspešni, to će svi građani, penzioneri i zaposleni u javnom sektoru, osetiti", uveren je premijer. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA