Najnovije

Aleksandar Berček: Vojska je čak dva puta izdala!

Nakon hit serije „Vojna akademija“, reditelj Dejan Zečević započeo je ekranizaciju čuvenog romana „Čizmaši“ Dragoslava Mihailovića.
Aleksandar Berček (Foto: JuTjub)

Aleksandar Berček (Foto: JuTjub)

Serija od 12 nastavaka prati sudbinu srpskih vojnika između dva rata, a jednu od glavnih uloga heroja balkanskih ratova i Prvog svetskog rata tumači Aleksandar Berček. – Moj lik nije imao vojne škole, ali je bio veoma cenjen. Odlazi u penziju i zbog njegovog postupka Žika Kurjak će završiti tragično. Moramo da znamo da se radnja dešava dve godine pred raspad Kraljevine Jugoslavije, kad je došlo do izdaje u vojsci, kao što se ponovilo i u Jugoslovenskoj narodnoj armiji devedesetih godina. Da li će u seriji biti dodirnuta tema, zavisi od reditelja. Mislim da bi to bilo dragoceno – kaže Berček.
Pročitajte još:VRELI MIKS: Sandra Partizan (FOTO 18+)Proročanstvo Nikole Tesle: Žene će ubijati muškarce!
Glumca je na prvom danu snimanja posebno obradovao susret s piscem Dragoslavom Mihailovićem i generalom LJubomirom Dikovićem. – Dugo godina sam razne reditelje nagovarao da ekranizuju „Čizmaše“, a onda su me jednog dana pozvali da igram – otkrio je veliki srpski glumac. Izvor: Kurir / Iskra

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA