Najnovije

FRKA U PAROVIMA: Marko vređao Ružicu, Jovana je tukla (VIDEO

Počelo je tako što je Ružica legla u krevet, a Marko i Matora su se nagli nad njom i držali joj neku lekciju. Ružici očigledno to nije prijalo pa je započela svoju dobru staru igru zvanu "odmah se skloni s mog kreveta". Završilo se najgorim urlanjem, najgorim uvredama i batinama.
Ružica (Foto: Jutjub)

Ružica (Foto: Jutjub)

Bivša Modelsica je ponavljala svoje čuvene rečenice "Odmah se skloni s mog kreveta! Odmaaaaah!", blago rečeno kao pokvarena ploča. Nije stala ni kad je Marko dostupio, a ni kad je krenuo ka svom krevetu. Crnogorca je to iznerviralo pa se vratio, sad u stilu prilično pijane Matore koja se trudi da ne udari Jelenu, zaurlao na Ružicu. Tačnije, ispustio je neki neartikulisani krik i krenuo ka svom krevetu. Kako je Matora ostala, Ružica je nastavila da ponavlja svoje dve omiljene rečenice. Marko se vratio i odvukao Matoru. Nešto je promumlao i tad je počela svađa. - Ajde... P.... jedna - uzvratila je Ružica: - S malom bebom mi pretiš! Ološu jedan. G.... jedno Marko je pokušao da spusti loptu objašnjavajući da sve to radi zato što voli Ružicu. Tek tad je bivša Modelsica počela sa uvredama: Lažljivče! G.... jedno. Nije stala dok Marka nije izvela iz takta. Urlao je toliko da je bilo teško razalučiti šta izgovara. Iz Ružicinih "replika" bi se reklo da je psovao, pretio da će vrat da joj iščupa i nazivao pogrdnim iimenima. Matora je pokušala sa svog kreveta nekako da signalizira Ružici da treba da prekine tu svađu. Kako nije uspela, vratila se na krevet bivše Modelsice i počela da je udara.
Pročitajte još:STANIJA: Poznajem ljude koji su iznajmljivali Soraju za 300 evra!STARLETA ZAVELA GOCINOG BIVŠEG: Mimi Oro i Ivan Marinković obnovili vezu u Parovima!
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA