Najnovije

HAOS U NAJAVI: Šešelj sutra na suđenju Ivanoviću

BEOGRAD - Predsednik SRS, dr Vojislav Šešelj, najavio je da će prisustvovati suđenju Ivanovu Ivanoviću, prvom čoveku SNP Naši, kojem se sudi zbog pravljenja "spiska srbomrzaca".
Šešelj i Ivanović na jednoj od tribina (Foto: nasisrbija.org)

Šešelj i Ivanović na jednoj od tribina (Foto: nasisrbija.org)

SNP Naši su pozvali svoje pristalice i sve patriote da se okupe u sredu u 11.30 časova ispred Palate pravde u Beogradu. Ivanović je u više navrata medijima saopštio da je spisak srbomrzaca politički akt, te da ni u teoriji ne može biti reči o nekakvom progonu ili ugroženosti bilo koga zbog tog spiska, kako pojedini sa spiska to tvrde. Ivanović je, u kratkoj izjavi danas za Pravdu, rekao da mu je "podrška dr Vojislava Šešelja veoma značajna". Danas ranije, lider radikala je na ročištu za rehabilitaciju komandanta Jugoslovenske kraljevske vojske u otadžbini Dragoljuba Draže Mihailovića došao u verbalni sukob sa pripadnicom nevladine organizacije "Žene u crnom".
Pročitajte još:Šešelj: U četvrtak mi dolazi službenik iz HagaGas za Grčku, terorizam za Srbiju i Makedoniju
Jednoj od aktivistkinja ove nevladine organizacije koja je uzviknula da želi zaštitu od ratnog zločinca aludirajući na lidera SRS, Šešelj je ispred Palate pravde rekao da je "mnogo ružna", a zatim je novinarima nešto kasnije rekao da je Staša Gajević, predsednica "Žena u crnom", prava veštica. "Koliko je Staša Gajević ružna, prava veštica", rekao je Šešelj novinarima ispred Palate pravde. "Ona je toliko ružna da iskonsko zlo izbija iz nje. Ono je trebalo pridaviti čim se rodilo", rekao je Šešelj, a upitan zašto vređa žene, on je odgovorio da "u njoj nema ama baš ništa žensko". Na sutrašnjem suđenju Ivanoviću se očekuje nekoliko svedoka među kojima su Veran Matić, Jelena Milić, Latinka Perović... Izvor: Pravda / Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA