Najnovije

Partizan pobedio Jagodinu i pobegao Zvezdi na plus 5

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pobedili su večeras ekipu Jagodine sa 1:0 (1:0) u 25. kolu Superlige i dodatno se približili osvajanju titule prvaka Srbije.
FK Partizan (Foto: partizan.rs)

FK Partizan (Foto: partizan.rs)

Crno-beli su na stadionu u Humskoj slavili golom Ivana Šaponjića kada je posle kornera odbitak od prečke sproveo u mrežu, nakon udarca glavom Darka Brašanca. Fudbaleri Partizana nisu blistali večeras, ali su uspeli da pobede Jagodinu treći put ovog proleća, posle dva trijumfa u polufinalu nacionalnog kupa, i tako se revanširali istom protivniku za poraz u prvom delu sezone. Utakmica nije obilovala prevelikim uzbeđenjima sa obe strane, crno-beli su imali veći posed lopte i nekoliko šansi preko Saše Markovića i Nemanje Kojića, dok gosti osim jednog udarca Savkovića u prvom poluvremenu nisu pokazali ništa više.
Pročitajte još:Zvezda bez publike do kraja prvenstva?SPEKTAKL U NAJAVI: Kličko boksuje protiv Tajsona (VIDEO)
Ekipa Zorana Milinkovića je sa nova tri boda ponovo povećala prednost u odnosu na Crvenu zvezdu na pet bodova i pet kola pre kraja nalazi se na korak od šampionske titule. Jagodina je peti put poražena u poslednjih šest utakmica, zbog čega je pala na osmo mesto na tabeli. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA