Najnovije

SRS: U Beogradu napadnuti aktivisti SRS

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka obavestila je javnost da su danas u 14.15 časova na teritoriji opštine Palilula, kod Poštanske štedionice, potpredsednik Gradskog odbora Beograd, Slobodan Vuković i aktivisti SRS napadnuti od strane naprednjačkih batinaša predvođenih Milanom Bojovićem iz Zemuna.
Vojislav Šešelj - lider SRS (Foto: SRS)

Vojislav Šešelj - lider SRS (Foto: SRS)

Dok su na info štandu aktivisti radikala prikupljali potpise za Narodnu peticiju protiv isporučivanja dr Vojislava Šešelja Haškom tribunalu, na očigled građana Milan Bojović sa još tri batinaša krenuo je prvo da vređa Slobodana Vukovića, a zatim je počeo da lomi i šutira info štand Srpske radikalne stranke i pretio da će dovesti još deset svojih batinaša koji će se obračunati sa aktivistima Srpske radikalne stranke, tvrde radikali. Sve vreme je upućivao psovke na račun lidera srpskih radikala i samo smirenošću radikala izbegnut je fizički obračun. Očigledno u nedostatku argumenata, tzv. naprednjaci pokušavaju nasiljem da se obračunaju sa političkim neistomišljenicima, posebno sa onima koji se ne slažu sa podaničkom politikom Aleksandra Vučića. Slobodan Vuković je slučaj prijavio policiji, koja je odmah izvršila uviđaj, navodi se u saopštenju SRS. Srpska radikalna stranka zahteva od nadležnih državnih organa da hitno reaguju i privedu pravdi odgovorne za napad na aktiviste Srpske radikalne stranke.
Pročitajte još:EU: Homoseksualci pod „ograničenom“ zabranom doniranja krviMISTERIJA NIKOLIĆEVOG „FALKONA“: Dugme „emergency slot“ nije moglo biti slučajno uključeno!SVI MOŽEMO BITI ŽRTVE: Opasna mafija hara Beogradom, zaledićete se kada čujete šta rade?!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA