Najnovije

ZEN: Ona je u Srbiji popularnija od Cece, Seke i Karleuše, a teško da ste je ikada videli!

U Srbiji je popularnija i od Cece, i od Seke i od Karleuše i što se tiče pevačica na samom vrhu je, a teško da ste je ikada videli ili čak šta više i čuli za nju!
Laura Pausini (Foto: fmdos.cl)

Laura Pausini (Foto: fmdos.cl)

Da, to je moguće, bar sudeći prema specijalizovanom sajtu Soušl Bejkers (Socialbakers.com) koji se bavi fenomenom popularnosti na društvenim mrežama. Reč je o italijanskoj pevačici koja se zove Laura Pausini. Ruku na srce, osvojila je nekoliko nagrada festivala San Remo, ali gotovo da smo sigurni da najvećem broju ljudi u Srbiji njeno ime ne znači ništa. Prema pomenutom sajtu, na rang listi najpopularnijih Fejsbuk stranica, Laura na svojoj stranici "Laura Pausini Srbija" ima daleko veći broj fanova od naših najpoznatijih i najpopularnijih pevačica poput Cece, Seke i Karleuše. Ona se nalazi na 7. poziciji sa 850568 fanova, dok je Ceca tek na 9. mestu sa 794187 fanova, a Seka je sa 766608 fanova na 10. mestu, dok se npr. Karleuša nalazi tek na 17. poziciji sa 666483 fanova. Najverovatnije objašnjenje za ovakav poredak stvari što se tiče "popularnosti na Fejsu" je u onome što se zove "kupovina fanova". Kako god, čestitke Lauri koja je ubedljivo najveća zvezda među pevačicama u Srbiji.
Pročitajte još:URNEBESNO: Arkanov sin okačio sliku Cecinog prvog venčanja (FOTO)OVA SRPSKA GARDISTKINJA ZALUDELA JE PUTINA: Evo kako je pripadnica Vojske Srbije očarala Ruse! (FOTO)
Interesantan je podatak da je najpopularnija FB stranica u Srbiji Dureks Srbija (Durex Srbija), a zatim na drugom mestu je Novak Đoković i njegova koleginica Ana Ivanović na poziciji broj tri. Kompletnu "SocialBakers" listu najpopularnijih na Fejsbuku u Srbiji možete videti OVDE Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA