Najnovije

NATO ZLOČIN U CRNOJ GORI: Kukavice ubile troje dece!

MURINA - U Murini kraj Andrijevice, na istoku Crne Gore, danas će biti obeleženo šesnaest godina od kada su se razorni projektili NATO pakta srušili na limski most i nedužne meštane ove varošice na severu Crne Gore.
NATO (Foto: nato.int)

NATO (Foto: nato.int)

U NATO bombardovanju Murina, jednom od najtežih zločina tokom agresije na SR Jugoslaviju, stradalo je šest civila, od čega troje dece. NATO avijacija je bez ikakve objave i objašnjenja sa desetak projektila bombardovala most na Limu u samom centru naselja. Stradali su civili koji ni na koji način nisu učestvovali u ratnim dejstvima, među njima dve devojčice i jedan dečak. Poginuli su učenici Osnovne škole „Petar Dedović“ Miroslav Knežević, Olivera Maksimović i Julijana Brudar, radnik škole Vukić Vuletić, penzioner Manojlo Komatina i domaćica Milka Kočanović.
Pročitajte još:NEOLIBERALNI PREVARANT: Ovo je ruski poslanik koji je pobegao u SAD!TUGA: Policajac Dragan Đurić sahranjen sa zastavom Srpske!
U napadu su teško povređeni Željko Belanović, Svetlana Zečević i Tina Milović, a lakše Mirko Šoškić, Danilo Jokić, Vasko Čejović, Slobodan Mirosavljević i Slavko Mirković. Most na Limu je oštećen, a nije bilo nijedne kuće u okruženju koja nije pretrpela štetu. Stradali su i pogon tekstilne konfekcije, stari hotel, mesna prodavnica, kao i Dom kulture. Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA