Najnovije

ONI ŽELE RAT: Ibrić obučavan u vehabijskom kampu kod Zvornika

ZVORNIK - Nerdin Ibrić, koji je u terorističkom napadu u Zvorniku ubio policajca, a dvojicu ranio, prošao je obuku u vehabijskom kampu u Cerskoj kod Zvornika.
DŽihad - teror koji nema veze sa Islamom (Foto: shark-tank.com)

DŽihad - teror koji nema veze sa Islamom (Foto: shark-tank.com)

U tom kampu često je boravio i Abdulah Hasanović, koji je uhapšen nakon terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku, piše današnji „Glas Srpske“. „Vehabijski kampovi u Cerskoj kod Zvornika i baze kod Osmaka i Potočara nadomak Srebrenice biće glavne mete u nastavku istrage o terorističkom napadu na Policijsku stanicu u Zvorniku, zbog sumnje da su počinilac i inspirator imali saradnike u tim kampovima“, piše ovaj list. Sagovornik lista rekao je da je Hasanović imao kontakte i sa šefom Islamskog centra „Al Furkan“ iz Melburna Harunom Mehičevićem. Pripadnici zajedničkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Agencije za istrage i zaštitu BiH intenzivno nastavljaju aktivnosti radi rasvjetljavanja terorističkog napada. Tužilac Tužilaštva BiH Dubravko Čamara rekao je za „Glas Srpske“ da je jasno da je u Zvorniku počinjen teroristički napad.
Pročitajte još:LAZANSKI: Namerno je napadnut Zvornik, taj grad i Drina su granica prema SrbijiNEOLIBERALNI PREVARANT: Ovo je ruski poslanik koji je pobegao u SAD!Rudan: Mi Hrvati smo klali u Jasenovcu i klaćemo opet, zato što smo fašisti!
Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA