Najnovije

Šešelj uputio opasne pretnje Nikoliću: Strela ti je odapeta!

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zapretio je juče svom kumu i predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću! Radikal je u svom već prepoznatljivom stilu poručio da će Nikoliću „j....i majku“ i da će ga stići četnička pravda, koja, kako je rekao, počiva na oštrom oku i dobroj streli, koja je već odapeta!
Šešelj (Foto: JuTjub)

Šešelj (Foto: JuTjub)

Lider SRS je ove skandalozne pretnje uputio šefu države preko Tvitera, i to u nekoliko navrata: - Ja ću predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću j....i majku po starom, tradicionalnom četničkom zakonu, čije odredbe on nikada nije osporavao - zapretio je Šešelj. Međutim, nije tu zaustavio, već je nastavio sa još većim provokacijama: - Boginja pravde presuđuje s mačem u ruci i povezom preko očiju. Četnička pravda počiva na oštrom oku i dobroj streli. Strela je već odapeta! - najavio je Šešelj i dodao: Stići će te pravda - Tomislav Nikolić je i te kako svestan da će ga stići četnička pravda, pa otud potiče taj teški osećaj na koji se javno žali. Ali pravda stiže! Šešelj objašnjava da je samo reagovao na Nikolićev intervju, u kojem je predsednik Srbije rekao da je na zahtev za vraćanje Šešelja u Hag svojevrstan pritisak na celu Srbiju i da Vlada u tom slučaju ima njegovu podršku.
Pročitajte još:Šešelj: Ako jednog dana umrem, to će biti da bih Vučiću napakostio
- Ja samo reagujem na njegov intervju, i to adekvatno - kratko je rekao Šešelj. Dušan Janjić, politički analitičar, kaže da lider SRS provocira državu i da ovim treba da se pozabave nadležni. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA