Najnovije

Dodik čestitao Đokoviću osvajanje turnira u Majamiju

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom odbrane titule na ATP Masters turniru iz serije 1.000 u Majamiju.
Milorad Dodik (Foto: JuTjub)

Milorad Dodik (Foto: JuTjub)

Dodik je poručio da je Đoković, velikom pobedom u finalu prestižnog teniskog turnira, postigao uspeh koji će ostati upisan u sportskim analima i još jednom potvrdio da zaslužuje poziciju najboljeg svetskog tenisera. "Čestitam vam, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, odbranu titule na ATP Masters turniru iz serije 1.000 u Majamiju. Sjajnim igrama i fantastičnim pobedama svim ljubiteljima sporta priuštili ste nezaboravne trenutke, a sve nas, koji za vas navijamo, još jednom učinili ponosnim i srećnim", navodi se u čestitki. Dodik je Đokoviću poželio puno sportske sreće, uspeha i pobeda, i da još dugo ostane na prvom mestu rang-liste najboljih tenisera sveta.
Pročitajte još:Francuski kontraadmiral: Evropske zemlje treba da napuste NATO i obnove odnose sa RusijomMOSKVA: Ceo stadion ustao sa porukom „Srbijo sestro moja, nikada nećeš biti sama“ (VIDEO)
Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA