Najnovije

Hrvatska paralisana: Olujna bura napravila probleme širom zemlje

ZAGREB - Olujna bura paralisala je danas delove Hrvatske - zatvoreni su pojedini autoputevi, mostovi i otkazani trajekti, javlja "Jutarnji list".
Zagreb (Foto: Vikipedija)

Zagreb (Foto: Vikipedija)

Kako precizira zagrebacki dnevnik, zbog olujne bure za saobraćaj su zatvorene deonica autoputa A1 između Svetog Roka i Posedarja, zatvoren je i državni put Maslenica - Zaton Obrovački, kao i Paški most. Samo za lična vozila otvorene su delovi autoputa Rijeka - Zagreb, deo Jadranske magistrale, konkretno između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene. Sneg povremeno pada u Lici i Gorskom kotaru, na Krčkom mostu zabrana je saobraćaja za pojedine kategorije vozila, a zbog loših vremenskih uslova u prekidu su i pojedine trajektne i katamaranske linije. Mogući su odroni zemlje i kamenja, posebno na deonicama kroz više predele, pa se vozači savetuju da prilagode brzinu i način vožnje uslovima na putevima.
Pročitajte još:Kolinda: Gotovina i Markač će biti savetnici za bezbednost HrvatskeHrvati prete: Dolazimo u Ukrajinu jer volimo da koljemo Srbe! (VIDEO)
Na graničnim prelazima nema dužeg čekanja, a zbog radova u Sloveniji teretna vozila iznad 3,5 tone preusmeravaju se prema graničnom prelazu Pasjak. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA