Najnovije

NASA: Uskoro susret sa vanzemaljcima!

VAŠINGTON – Američka svemirska agencija (NASA) smatra da bi pitanje postojanja vanzemaljskog života moglo da bude rešeno još za vreme našeg života.
NASA (Foto: nasa.gov)

NASA (Foto: nasa.gov)

„Dobićemo jasne signale o postojanju vanzemaljskog života već tokom naredne decenije, a neoboriv dokaz za deset do dvadeset godina”, rekla je naučnica NASA Elen Stofan tokom javne debate koja je juče organizovana u sedištu agencije u Vašingtonu. „Znamo gde da tražimo, znamo kako da tražimo, i u većini slučajeva, posedujemo neophodnu tehnologiju za to”, izjavila je ona. „Pitanje nije 'da li' već 'kada'“, kazao je DŽefri NJumark, predstavnik NASA opservatorije za heliofiziku. „Mi ovde ne govorimo o malim zelenim ljudima, većo o malim mikrobima”, precizirala je Stofan.
Pročitajte još:ČUDO U NAJAVI: Prva transplantacija glaveSADO-MAZO POLITIČARKA: Snimala nasilne porniće u sedištu partije, žene mazala krvlju!
Stručnjaci NASA predstavili su najnovija otkrića na osnovu kojih se može zaključiti da je čovečanstvo danas bliže nego ikad pronalaženju novih oblika života u okviru sunčevog sistema i van njega. „Počinjemo da shvatamo da je sučev sistem jedno jako 'vlažno' mesto”, objasnio je DŽim Grin, direktor programa planetarne nauke. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA