Najnovije

BEZ STRAHA: Srbin zvani "Pauk" sam napao 300 navijača i pocepao zastavu BiH! (VIDEO)

REPUBLIKA SRPSKA - Navijač fudbalskog kluba Drina iz Zvornika, Dragan Erkić, koga zovu Pauk, sam se sukobio sa navijačima Sarajeva, koji sebe zovu “Horde zla”.
Pauk u akciji (Foto: JuTjub)

Pauk u akciji (Foto: JuTjub)

Pauk je došetao do tribine sa protivničkim navijačima i posle nekoliko verbalnih prepirki pokušao je da otme zastavu na koji su bili nacrtani ljiljani. Međutim, nije uspeo da je skine, ali je pocepao jedan deo i naterao navijače Sarajeva da ostale zastave povuku sa tribine kako ne bi i njih dohvatio. Obezbeđenje baš nije reagovalo kako treba, a tek posle nekoliko minuta, kad su ga Horde zla gađali stolicom, a on se zaleteo da se bije sa njima, uspeli su da sklone Pauka od navijača Sarajeva. Kako Pravda nezvanično saznaje, zastava sa simbolima "ljiljana" u Republici Srpskoj važi kao ratni simbol muslimansko-mudžahedinskih vojnih snaga, a Dragan Erkić je, prema nezvaničnim informacijama, poznat kao patriota i učesnik rata, te nekadašnji pripadnik "Crvenih beretki". Erkić je isticanje ove zastave doživeo kao direktnu provokaciju na nacionalno-verskoj osnovi i zbog toga je reagovao ovako oštro. Utakmica je završena 0:0.
Pročitajte još:NARODNA VEROVANJA: Evo šta treba a šta ne treba raditi na Veliki četvrtakČe Gevarin ubica izazvao incident na forumu u Panami
Izvor: Telegraf / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA