Najnovije

Islamska država raspisala konkurs za posao: Proverite da li ispunjavate njihove uslove

Teroristička organizacija Islamska država raspisala je konkurs u kojem traži medicinske sestre za bolnice na teritoriji koju kontrolišu. Osnovni uslov je poznavanje engleskog jezika.
Islamska država (Foto: sunnewsonline.com)

Islamska država (Foto: sunnewsonline.com)

Islamska države takođe pokušava da i za trenutno zaposleno medicinsko osoblje uvede obavezu poznavanja engleskog jezika. Pored toga, svi koji žele posao moraju biti spremni da rade u bilo kojem mestu pod kontrolom Islamske države. Dejli Mejl piše kako čak ni Nacionalna Zdravstvena Služba, kao krovna organizacija u Velikoj Britaniji, nije uvela obavezu poznavanja engleskog za medicinsko osoblje ni testiranje za one koji su već zaposleni. Islamska država planira da otvori i novu medicinsku školu u Raki, glavnom gradu ove paradržave. Svi koji budu želeli da upišu ovu školu moraju da polože test engleskog jezika. Oni koji završe ovu školu moraće najmanje dve godine da rade u bolnicama pod kontrolom Islamske države.
Pročitajte još:Ako NATO zapreti Srbiji, ruske rakete sa Krima su tu za par minutaČime i kako Rusija može da odgovori Americi u globalnom ratu
Izvor: CDM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA