Najnovije

General Angelov je pre mesec dana tvrdio da se sa 2 miliona evra pripremaju sukobi (VIDEO)

SKOPLJE- Makedonski general Sojanče Angelov je pre mesec dana na jednom od protesta ispred zgrade nacionalne televizije objavio informaciju da se u Makedoniji priprema plan izazivanja multietničkih sukoba. Kako je tada tvrdio dato je 2 miliona evra albanskim kriminalcima koji će se predstaviti kao OVK iako nisu njeni "izvorni" članovi. Kako Angelov tvrdi sukobi su unapred režirani.
Stojanče Angelov (Foto: Jutjub)

Stojanče Angelov (Foto: Jutjub)

Angelov je kao policijski komandant i učestvovao u ratu 2001. godine, gde je u borbu za selo Aračinovo bio ranjen sa snajperom u grudima i jedva je preziveo. Nakon ovoga je unapređen u čin Generala i radio još nego vremena u policiji, nakon čega je osnivao udruženje branioca "Dostojanstvo" koje je kasnije preraslo u opozickisku političku partiju. Plan albanskih kriminalaca je kako je Angelov rekao 4.aprila ove godine je da ubiju više pripadnika makedonske vojske i policije kako bi izazvali lavinu etničkih sukoba.
Pročitajte još:Radikali: Rat u Makedoniji su režirali AmerikanciAlbanci ubili policajca Srbina u Kumanovu! (FOTO)
Koliko su njegove informacije od pre mesec dana pouzdane ostaje svakome da lično zaključi. Angelov tvrdi da je svoje informacije dobio iz izvora u MUP-i i državnoj vezbednosti Makedonije. Pogledajte video: Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA