Najnovije

Bugarski nacionalisti se organizuju: Žele zajedno sa četnicima da ratuju u Makedoniji

SOFIJA - Bivši poslanik bugarskog Nacionalnog pokreta Ataka Pavel Černev kaže da mnogi mladići iz Bugarske žele zajedno sa srpskim četnicima da odu kao dobrovoljci u Makedoniju. Černev koji je svojevremeno cepao tzv. zastavu Kosova u bugarskom parlamentu kaže da je u kontaktu sa srpskim četničkim komandantom Bratislavom Živkovićem i da organizuju dobrovoljce.
Pavel Černev (Foto: Newsline.bg)

Pavel Černev (Foto: Newsline.bg)

- Mnogi Bugari žele da odu u Makedoniju ali nažalost naša Vlada ne želi da pomogne. U kontaktu smo sa Bratislavom Živkovićem koji predvodi momke iz Srbije i mi ćemo se udružiti. Albanski teroristi su trgovci narkoticima, kriminalci i plaćenici koji su spremni na sve - kaže Černev. Podsećamo, tokom boravka četnika u Novorusiji u njihovoj jedinici je bilo boraca iz Bugarske. Prema saznanjima Pravde, prvi predstavnici Četničkog pokreta i dobrovoljca iz Bugarske će već danas stići u Makedoniju. Prema rečima Bratislava Živkovića, pre bilo kakvih drugih aktivnosti, on će u Kumanovu prvo stupiti u kontakt sa makedonskim zvaničnicima kako bi pokušao da dogovori učešće svojih boraca u antiterorističkim operacijama.
Pročitajte još:UPOZORENJE KIJEVU: Počne li novi rat, slomićemo kičmu ukrajinskoj armijiAMERIKA REŽIRALA RAT U MAKEDONIJI: Šiptarski teroristi dobili signal iz Vašingtona za napad(INTERVJU) Četnički komandant Živković: Srbija, Makedonija i Crna Gora treba složno da udare na Albance
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA