Najnovije

Obama raspaljuje Treći svetski rat

SAD - Urednik uticajnog američkog portala "Salon" objavio je tekst u kojem optužuje američkog predsednika, Baraka Obamu, da "raspaljuje" Treći svetski rat.
Obama sa Bajdenom (Foto: whitehouse.gov)

Obama sa Bajdenom (Foto: whitehouse.gov)

Patrik L. Smit piše da politika SAD-a vodi ka invaziji Rusije, te da je to očigledno u novom zakonu koji je donela Vrhovna rada u Ukrajini, a kojim se omogućava "strancima" da služe vojsku u Ukrajini. Smit se pita koliko je još potrebno da se raskrinkaju planovi Vašingtona da destabilizuje Moskvu. On ističe da je ukrajinski zakon jedan od delova tog plana koji je skovan u Americi, a čiji krajnji cilj jeste invazija Rusije i otpočinjanje rata sa Rusijom. Smit piše da se "američki vojnici šetaju Evropom" i pokušavaju da ostave utisak o Moskvi kao pretnji, dok se u Ukrajinu deportuju instruktori koji pomažu otvoreno ukrajinskoj armiji.
Pročitajte još:OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: DŽon Keri došao kod PutinaSILA RUSIJE: Ceo snimak dela parade sa teškom artiljerijom i avijacijom! (VIDEO)
Obama je dvoličan i istovremeno govori da "ne želi rat" i da "ne želi konflikt sa Rusijom", navodi ovaj američki novinar. "Ako ne želite rat gospodine Predsedniče, kako je moguće da smo došli ovde gde smo sada?", pita u tekstu Smit. Smit označava politiku Obame kao "raspaljivanje Trećeg svetskog rata" i upozorava američku javnost na moguće nesagledive posledice aktuelne američke politike. Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA