Najnovije

POKUŠAO JE DA SILUJE DEVOJČICU: Evo kako mu se ona krvavo osvetila (VIDEO)

U Indiji se dogodio incident koji je karakterističan za to područje i predstavlja veliki problem za devojke i žene koje ovde žive i svakog dana strahuju da se užas ne dogodi i njima. Ova zemlja je poznata po velikom broju silovatelja i prijavljenih slučajeva silovanja, a počinioci često prolaze nekažnjeno.
Foto: LiveLeak

Foto: LiveLeak

Međutim, ova devojka je pokazala da sve žene moraju da budu jake i samouverene, a naročito kad postanu žrtve nasilnika. Na snimku koji je objavljen na Jutjubu prikazana je devojka koja oštro i surovo kažnjava čoveka koji je pokušao da joj naudi i da je seksualno iskoristi. Ona je papučom uz pomoć prisutnih muškaraca bukvalno pretukla svog potencijalnog silovatelja. Nasilnik je bio oboren na zemlju i devojka ga je tukla po licu papučom sve dok se nije onesvestio, a onda je nastavila da ga gazi i šutira. Postavlja se pitanje: da li je ova kazna dovoljna i da li će ga naučiti pameti da više nikad ne pokuša da povredi nju ili neku drugu devojku? Da li je dovoljan fizički obračun sa počiniocima ovakvih krivičnih dela ili je neophodno njihovo pritvaranje iz predostrožnosti? Pogledajte snimak ovog kažnjavanja:
Pročitajte još:DNO DNA: Atina Ferari mrtvu Tijanu Jurić nazvala droljom! (FOTO, VIDEO)Tarabići su predvideli albanska ubijanja u Kumanovu. Evo šta su zaista rekliAko Kijev opet napadne – armiju Novorosije ni Putin neće moći da zaustavi
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA