Najnovije

SRS: Stavljaju Srbiju u vazalni odnos naspram EU!

BEOGRAD - Posle najave Aleksandra Vučića da je spreman da kroz promene Ustava Republike Srbije iz Ustava izbriše Preambulu u kojoj je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, predstavnici vladajućeg režima nastavljaju da šokiraju javnost izjavama o realizaciji zahteva Evropske unije kroz promenu najvišeg pravnog akta, saopšteno je iz Srpske radikalne stranke.
SRS (Foto: SRS)

SRS (Foto: SRS)

Za srpske radikale je neprihvatljivo da u izradi akta o izmenama Ustava učestvuju predstavnici Evropske unije jer se na taj način manifestuje direktno mešanje evropskih činovnika u politički život Srbije i potvrđuje da režim namerava da i formalno Srbiju stavi u vazalni odnos prema Evropskoj uniji. Srpska radikalna stranka upozorava režim da se ne igra sa suverenitetom države i zahteva da se odmah prekinu pregovori o ulasku Srbije u Evropsku uniju, koja kroz zahtev da se menja Ustav suverene države nedvosmisleno poručuje da joj nije stalo do interesa Srbije i građana koji u njoj žive, već da joj je cilj oduzimanje delova Srbije u korist drugih svojih i američkih miljenika.
Pročitajte još:(NE)MOGUĆE: KFOR preko granice pustio UČK teroriste u Makedoniju!?Živković strahuje za život – zbog pretnji traži hitnu reakciju policije!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA