Najnovije

KRATKO I JASNO: Pogledajte šta je Tijanin otac poručio Atini

Celu Srbiju zgrozile su izjave Atine Ferari o pokojnoj Tijani Jurić, zbog koje je dotična i izbačena iz rijalitija ''Parovi''.
Tijana i Igor Jurić (Foto: Fejsbuk)

Tijana i Igor Jurić (Foto: Fejsbuk)

Otac pokojne devojčice Igor Jurić rekao je da će sledeće nedelje izaći sa stavom porodice u vezi sa celim slučajem. ''Danas su u cenjenoj emisiji ''Parovi'' gromade od ljudi nazvali ubijeno dete od 15 godina droljom. Nacionalna televizija. Oprosti im, Bože'', napisao je Tijanin otac juče na svom profilu na Fejsbuku. igor juric Ukoliko Tijanin otac, što su mu juče mnogi savetovali, odluči da tuži Atinu za klevetu, plesačici preti kažnjavanje plaćanjem novčane nadoknade. Podsećamo, Tijanu Jurić ubio je mesar iz Surčina Dragan Đurić u noći između 25. i 26. jula prošle godine. Đurić je optužen za pokušaj silovanja i ubistvo, a trenutno se nalazi u subotičkom zatvoru. On je priznao zločin, a preti mu zatvorska kazna od 40 godina.
Pročitajte još:DNO DNA: Atina Ferari mrtvu Tijanu Jurić nazvala droljom! (FOTO, VIDEO)Fejsbuk profil Atine Ferari hakovan: Pogledajte šta joj pišu na zidu (FOTO)
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA