Najnovije

ŠIPTARI PRETE SMRĆU BOJANI STAMENOV: Okrenuće vam se creva u stomaku kad pročitate šta su joj poručili

Srpska predstavnica na večerašnjoj Evroviziji Bojana Stamenov pretrpela je napad Albanaca na svom Fejsbuk profilu, gde su joj pretili ubistvom.
Bojana Stamenov (Foto: Jutjub)

Bojana Stamenov (Foto: Jutjub)

Ispod Bojanine fotografije, na kojoj se nalazi broj za glasanje, Albanci su ostavljali podrugljive poruke, psovke i pretnje, sve to ilustrujući slikama kalašnjikova. “F*ck Serbia”, “Da li je ovo Ursula iz crtaća?”, “Ubije ubije Serbia ciganski”, “Živela Albanija, je*i Srbiju”, bile su neke od tih poruka. Bojana Stamenov, koja se večeras bori za plasman u finale 60. Pesme Evrovizije, dostojanstveno se drži i ne reaguje na ove jeftine provokacije. Na generalnoj probi u Gradskoj dvorani u Beču Bojana je dobila ovacije više od 20.000 ljudi za izvođenje pesme “Beauty Never Lies“, kada su svi skandirali njeno ime. Bojana nastupa deveta po redu, a na prvoj polufinalnoj večeri videćemo 16 učesnika, od kojih će se dalje plasirati njih desetoro.
Pročitajte još:BLUDNIČENJE SE NASTAVLJA: Filip Ružicu oralno zadovoljavaoKristijan Golubović upozorio Veljka Ražnatovića!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA