Najnovije

Marija Maksima: Muž mi je oprostio za pesmu, Vučića baš gotivim!

BEOGRAD- "Gotivim premijera, ali više sebe i svoju porodicu. Suprug je bio zatečen medijskom pažnjom. Slegla se prašina, sad je sve u redu". Ovako Jutjub zvezda Marija Mićić, alijas Marija Maksima, objašnjava razrešenje napete situacije u svojoj porodici koju je izazvala kad je objavila pesmu o srpskom premijeru Aleksandru Vučiću.
Marija Maksima (Foto: Jutjub)

Marija Maksima (Foto: Jutjub)

Dvadesetak dana bila je u izolaciji, zatvorena u kući, dok su brojni mediji pokušavali da dođu do nje. Ona nije bila spremna za javno istupanje jer nije imala podršku porodice. NJenom suprugu Goranu je sve to veoma smetalo i negodovao je što je bez njegovog znanja i odobrenja na internetu objavila svoju odu Vučiću. Istog mišljenja bila je i strina Marijinog supruga Vida Mićić, koja je javno, za list "Blic“, zapretila oduzimanjem imovine koju joj je prepisala. Marija danas kaže da razume revolt supruga i da je srećna što su prevazišli problem. Priznaje da joj je suprug oprostio pesmu o Vučiću. U dogovoru s Goranom, Marija je pristala da se ponovo "medijski aktivira i opere obraz porodice“. Ova zgodna plavuša kaže da je svesna da mediji žele senzaciju, ali ističe da će po svaku cenu pokušati da zaštiti supruga i troje dece. - Prija mi popularnost i pozornost medija, ali samo neka bude umereno. Ja sam umetnica i muzički autor, tako da bi u takvom kontekstu volela da se pojavljujem u medijima - pokušala je Marija da objasni zašto je krajem aprila objavila pesmu o Vučiću. Ona već priprema album. - Priznaću vam da imam spremne neke pesme. Videću šta ću dalje, ali više neću pevati o političarima, nego o ljubavi i patriotizmu - iskrena je Marija. Uzevši u obzir da je instant zvezda, Marija kaže da je svesna da bi bila „dobar materijal za rijaliti programe“.
Pročitajte još:Objavili čuveni Macin pornić!Atina Ferari htela da se ubije, pokušala da se obesi na groblju!
Prve, doduše nezvanične pozive dobila je za "Farmu“ koja bi trebalo da počne u septembru. Marija kaže da je niko ne može ubediti da učestvuje u rijalitiju ni za basnoslovno veliki honorar. - Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić su mi više puta nabacili da treba da uđem na "Farmu“, ali ja to ne želim. To bi škodilo mojoj porodici. Imam malo dete od tri i po godine i potrebna sam mu kod kuće. Takođe i suprugu i starijoj deci. Osim toga, novac mi nije potreban, jer smo dobrostojeća porodica. I, što je najvažnije, držimo do ugleda, koji zamalo da poljuljam nesmotrenim objavljivanjem snimka pesme o Vučiću - zaključuje Marija. Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA