Najnovije

Povratak otpisanog: Dragan Nikolić se iznenađujuće brzo oporavlja

Slavni glumac Dragan Nikolić (72) vratio se u život! Gaga se u stilu legendarnog Prleta vratio kad su ga neki već bili "otpisali".
Dragan Nikolić (Foto: Medija centar Beograd)

Dragan Nikolić (Foto: Medija centar Beograd)

Lekari kažu da se njegovo zdravstveno stanje tokom vikenda znatno popravilo. Dok je u četvrtak bio u šok-sobi i priključen na aparate za disanje, juče je, kažu, sam ustajao iz kreveta i šetao se po beogradskom Urgentnom centru. - Dragan je doživeo bukvalno čudesan oporavak... Ne samo da mu je fizički bolje, on je i u mnogo boljem psihičkom stanju. Lepo je raspoložen, vratila mu se volja za životom, prija mu što je opet na nogama. Nezahvalno je bilo šta prognozirati, ali po svemu sudeći, ovo će biti veliki "povratak otpisanog" - priča za Informer jedan od lekara koji je insistirao da mu ne objavljujemo ime. Naš sagovornik kaže da se lepim vestima najviše obradovala Nikolićeva supruga glumica Milena Dravić.
Pročitajte još:Šok u Tirani: Pobednik evrovizije gazio zastavu Albanije! (FOTO)Dragan Nikolić se oporavlja
- Ona je presrećna. Konačno je u očima svog supruga videla želju da nastavi dalje. To joj je posle teškog i mučnog perioda kroz koji su prošli dalo nadu da će Gaga prebroditi sve i da će se uskoro vratiti u njihov porodični dom u Beogradu - kaže izvor. Izvor: Veta.informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA