Najnovije

Šešelj: Nikolić bi me odmah isporučio, ali Vučić...

BEOGRAD - Lider radikala, dr Vojislav Šešelj izjavio je da radi na nekoliko novih knjiga, otkrivši naslove tih budućih izdanja, a to su: "Srpski narod mora da vrati Kosovo i Metohiju", "U Srebrenici nije bilo genocida" i "Apostoli srpskog nacionalizma" za koju kaže da je neka vrsta nastavka knjige "Ideologija srpskog nacionalizma".
Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

"Ako Bog da, trebaće mi 4 do 5 godina da završim te knjige. Još mi se ne umire!" - kaže Šešelj na promociji svoje nove knjige "Govor mržnje kao zločin protiv čovečnosti" koja je održana danas u Beogradu, u sali opštine Voždovac. "Tim knjigama želim da razobličim globalizam kao novi totalitarni poredak kojeg je srpski narod bio prva žrtva" - kaže Šešelj. On je takođe rekao da je SRS druga stranka po veličini sa 20% podrške građana, "a ne kao što Vučić tvrdi da je SRS treća u Srbiji". Šešelj se dotakao i aktuelnog zahteva da bude vraćen u Hag i rekao je da je "Seržu Bramercu platila Hrvatska" da pokrene proces njegovog vraćanja u Hag. "Za razliku od Tomislava Nikolića koji bi me odmah izručio, Vučić je svestan šta to znači i on će oklevati", kaže Šešelj. "Šta će oni odlučiti, ja ne znam." - kaže on, iznoseći niz uvreda na račun dva nekadašnja saradnika. "Ja nastavljam da se ponašam normalno kao da se ništa ne dešava. Želim samo da se stranka konsoliduje i da nastavi svoj uspon." - dodao je Šešelj. Šešelj je najavio da će biti kadrovskih promena na predstojećem kongresu SRS. "Stranka je konsolidovana, ali biće kadrovskih promena na kongresu." - kaže lider radikala. "SRS očekuje izborna kampanja na jesen." - istakao je Šešelj i najavio je veliki miting u Beogradu za 28. jun za koji kaže da će biti "miting na kojem će SRS demonstrirati svu svoju snagu".
Pročitajte još:SNS i DS opet u žestokom „prepucavanju“Skandal: Šavija i Ružica u seks aferi sa Dačićem! (VIDEO)Radikali poručili vladi Srbije: Osetićete gnev radikala!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA