Najnovije

NJeno pismo ministru pravde je rasplakalo Srbiju, a sad otkriva kako je izgledalo iživljavanje njenog oca

Maturantkinja iz Novog Sada T.D. (17) potresla je celu Srbiju pismom koje je uputila ministru pravde Nikoli Selakoviću u kojem traži doživotni zatvor za svog oca koji je presudio njenoj majci Snežani Popadić i koji je godinama maltretirao celu porodicu.
Ilustracija (Foto: Examiner.com)

Ilustracija (Foto: Examiner.com)

''Kao devojčica imala sam samo tri želje: da se oslobidim oca nasilnika, koji se godinama iživljavao nad nama, da posle male mature položim završni ispit i upišem željenu školu i da sa mamom i bratom odem u drugi dom u kojem ćemo živeti samo nas troje'', kaže T.D. Pre četiri godine napustila je rodno mesto u Banatu, preselila se kod tetke u Novi Sad i promenila ime, ali teške uspomene nemoguće je zaboraviti, a kako kaže, očevo maltretiranje osetila je i pre rođenja jer se i dok je bila u stomaku on iživljavao na njenoj majci. ''Bila sam peti, šesti razred kada je za vreme svinjokolja otac ošamario majku i vukao po asfaltu, zbog njene sugestije kako da iseku meso. Takav je bio prema njoj godinama i nije prestao sve dok je nije ubio. Ni nožem, ni pištoljem, već golim rukama. Pretukao ju je nasmrt'', otkriva bolnu uspomenu T.D. T.D. sada živi mirnim porodičnim životom u tetkinoj kući, sa braćom i tečom, kojeg, kako kaže, najviše voli. ''Oni su me okružili pažnjom i nežnošću za kojom sam čeznula od oca'', priča ona. Podsećamo, devojka je poručila da se se zalaže za usvajanje smrtne i doživotne kazne. NJeno pismo Selakoviću je na suđenju njenom ocu advokat pročitao umesto završne reči.
Pročitajte još:UHAPŠEN PEDOFIL: Matorac tinejdžerki kupovao poklone, pa je onda silovao!Monstrum od majke: Bebu drži na uzici i hrani kao psa! (FOTO, VIDEO)
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA