Najnovije

RT PRENEO KUSTURICU: U Trećem svetskom ratu glavna meta Amerike biće Raša Tudej!

Srpski režiser, glumac i muzičar Emir Kusturica, u svom intervjuu za “Politiku” smatra da ukoliko eventualno dođe do Trećeg svetskog rata, prva meta Amerike biće Raša Tudej, ruska nacionalna televizijska mreža.
Emir Kusturica (Foto: Medija Centar)

Emir Kusturica (Foto: Medija Centar)

- RT mreža ruši stereotipe o dobrim i lošim momcima, gde si crnci, Rusi i Srbi zlikovci, a beli Amerikanci bez mane. DŽon Keri, ministar inostranih poslova SAD je najglasniji. LJuti se na RT novinare i govori da je u pitanju propaganda te da ovu televiziju finansira Kremlj – kaže reditelj. – RT šalje signal da svet nije određen samo fatalizmom liberalnog kapitalizma, da SAD uvodi svet u haos, da Monsanto ne proizvodi zdravu hranu, da je Koka-Kola idealna za čišćenje automobila a ne za ljudski želudac, da je u Srbiji procenat ljudi koji umiru od raka naglo porastao zbog bombardovanja NATO-a 1999, da socijalna karta Amerike pada iz dana u dan. - Kako vreme bude odmicalo Raša Tudej će sve više demistikovati “američki san” a u udarnim terminima će istine decenijama skrivane od očiju i srca prosečnih Amerikanaca ulaziti u njihove domove i biti iskazane na perfektnom engleskom, bolje artikulisanom od onoga koji se koristi na CNN-u – zaključuje Kusturica.
Pročitajte još:Bludničenje u „Parovima“: Seksaju se ko lude, pa lažu da su trudneAlbanci napali pobednika „Evrosonga“ jer je „gazio“ njihovu zastavu (FOTO)
Izvor: RT, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA