Najnovije

Vučić: Više nam ne koriste krediti

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je srpska ekonomija ozdravila i da Srbiji više nisu potrebni krediti.
Vučić (Foto: JuTjub)

Vučić (Foto: JuTjub)

"Nama više to nije potrebno, Imamo svoje pare i sad ćemo iz budžeta da finansiramo sve šta stignemo", rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa nemačkim ministrom za ekonomsku saradnju i razvoj.
On je dodao da će se uzimati krediti samo za ono za šta su potrebne velike pare. "Nema više olakog uzimanja kredita, i kad su najbolji, krediti su krediti. Neću da ostavljam svima da to vraćamo u budućnosti kao što su nama ostavljali da to vraćamo", rekao je Vučić.
Pročitajte još:Tito je sahranjen u Beogradu kao pripadnik tajnog vatikanskog društva Piligrinskih frataraEvo ko i koliko plaća Natašu Kandić, Sonju Biserko, Žene u Crnom, B92, CESID, Peščanik, E-novine…
On je kao primer naveo da će Srbija prvi put u istoriji platiti izgradnju deonice auto-puta od Levosoja do Srpske kuće duge deset kilometara sredstvima iz budžeta. "To vam pokazuje ozdravljenje srpske države. Kad plaćate onim što su građani vaši zaradili, time pokazuje Srbija koliko postaje prava ekonomija i koliko postaje normalna zemlja. Mi se time ponosimo", rekao je Vučić i dodao da "ono što mi od njih trazimo je da nas nauče, obuče a njihove pare nam više nisu toliko potrebne". Izvor: Fonet, RTV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA