Najnovije

Veliki teroristički napad u Saudijskoj Arabiji! (VIDEO)

RIJAD- Najmanje četiri osobe su poginule prilikom eksplozije automobila-bombe u blizini šiitske džamije u Damamu, u Saudijskoj Arabiji, naveli su očevici.
Rijad (Foto: Tviter)

Rijad (Foto: Tviter)

 Očevidac incidenta koji se predstavio kao Ahmed izjavio je za Rojters da se sa porodicom nalazio u blizini džamije u trenutku kada se mogla čuti „brza eksplozija“.
On nije mogao da kaže šta je izazvalo eksploziju.

Ahmed je izjavio da mu su mu poznanici, koji su se nalazili u džamiji, rekli da je jedno službeno lice poginulo zajedno sa bombašem-samoubicom.

Prema navodima drugog svedoka, u eksploziji je poginuo još jedan prolaznik.
Pročitajte još:U Sankt Petersburgu uhvaćen agent PentagonaKREĆU NA KINU: Amerikanci drastično proširuju flotu; 60% brodova ide u Pacifik!
Odgovornost za napad je preuzela teroristička organizacije Islamska država, koja je na svom tviter nalogu navela ime bombaša-samoubice — Abu DŽandal el DŽozravi, napisavši da je on uspeo da postigne cilj uprkos jakim merama obezbeđenja. U samoubilačkom napadu na šiitsku džamiju u selu El Kadeh 22. maja poginuo je dvadeset jedan vernik, a odgovornost za napad je takođe preuzela ID. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA