Najnovije

Šešelj sutra pred sudom zbog tvrdnje da je naručio ubistvo Tomislava Nikolića

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka saopštila je da će se Vojislav Šešelj  u ponedeljak 4. maja u 11 sati u Višem sudu u Beogradu, ulica Timočka broj 15, pojaviti na suđenju povodom njegove tužbe protiv lista Blic. 
Vojislav Šešelj - lider SRS (Foto: SRS)

Vojislav Šešelj - lider SRS (Foto: SRS)

- Pre pet godina u dnevnim novinama Blic objavljena je neistinita informacija da je predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj iz Haškog tribunala naručio ubistvo Tomislava Nikolića. Vojislav Šešelj je odmah preko svog advokata pokrenuo parnični postupak zbog objavljivanja lažne vesti i posle pet godina zakazano je ročište na kojem će Vojislav Šešelj, kao tužilac, ispitivati ovlašćenog predstavnika tuženog Blica - saopštavaju iz SRS. Kako Pravda saznaje, radikali planiraju da sutrašnje suđenje koje je javno pretvore u svojevrasnu "feštu" pa se očekuje prisustvo velikog broja njihovih aktivista. Vojislav Šešelj se od izlaska iz Haga pojavljivao na suđenjima funkcioneru SRS Nemanji Šaroviću i lideru SNP Naši Ivanu Ivanoviću ali će ovo biti prvi put da se Šešelj pojavi u svojstvu tužioca. Zbog činjenice da će Šešelj sam ispitivati predstavnike Blica očekuje se da će za ovo suđenje vladati veliko interesovanje javnosti.
Pročitajte još:SNP nastavlja akciju „Ne sankcijama Rusiji“Pogledajte šta je Živković poručio Vučiću na protestu u Zaječaru! (VIDEO)Lavrov traži od Dačića da reaguje zbog ukrajinskog granatiranja Donjecka
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA