Najnovije

Bajden, Mekejn i Nulandova čekaju Vučića

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić ocenio je danas da je predstojeća poseta SAD veoma važna za Srbiju i najavio da će se sastati sa američkim državnicima i predstavnicima velikog broja američkih kompanija.
Aleksandar Vučić (Foto: JuTjub)

Aleksandar Vučić (Foto: JuTjub)

"Sastaću se sa predstavnicima ogromnog broja američkih kompanija - od DŽeneral Elektrika, Friporta, KKR-a, NCR-a i svih kompanija koje su već ulagale ili planiraju da ulažu u Srbiju. Sastaću se sa potpredsednikom SAD DŽozefom Bajdenom, senatorom Mekejnom, a računam da će biti mogućnosti da se sretnem i sa pomoćnicom američkog državnog sekretara Viktorijom Nuland", rekao je Vučić. Premijer Srbije je novinarima posle potpisivanja Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između vlada Srbije i SAD rekao da će poseta biti veoma naporna, ali da se nada da će biti i uspešna, što je, ocenio je, dobro i važno za Srbiju. Vučić je dodao da će imati izlaganje i na Univerzitetu DŽon Hopkins, što je za njega i Vladu Srbije, kako je naveo, velika čast.
Pročitajte još:Pajtić tvrdi: Tadić je napravio SNS!GEOPOLITIČKA AVANGARDA: „Naprednjaci“ lopatom istukli „narodnjake“!Šešelj na kongresu SRS: Zapad postavljao sve mafijaške režime od 2000. godine!
Premijer je rekao i da je današnje potpisivanje Sporazuma o vazdušnom saobraćaju od ogromnog simboličkog značaja za Srbiju i zahvalio ambasadoru SAD u Srbiji Majklu Kirbiju koji je, kako je kazao, sve vreme bio veliki prijatelj Srbije. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA