Najnovije

Monstrum koji je rušio spomenik Srbima uhapšen zbog pljačke

SARAJEVO- U policijskoj akciji u Sarajevu uhapšen je Mirza Hatić, osumnjičen za krivično delo iznuda, a ranije je hapšen i zbog rušenja krsta na Zlatištu.
Hatić (Foto: Fejsbuk)

Hatić (Foto: Fejsbuk)

Kako je objavio Dnevni avaz, Hatića i još dve osobe ispred hotela Bosnia uhapsila je Federalna policija po nalogu Kantonalnog tužilaštva Sarajevo. Zbog ove akcije saobraćaj u centru grada je bio usporen, a pojedine ulice u potpunosti blokirana. - Tačno je da je moj klijent Mirza Hatić uhapšen. U momentu hapšenja se nalazio u hotelu "Bosnia", a pored njega je u hotelu je pronađeno 50.000 eura. Moj klijent tvrdi da to nije njegov novac. Hatić je tokom hapšenja zadobio povrede lica jer je pao. Izjavu će tek sutra dati - rekao je Omar Mehmedbašić, Hatićev advokat, dodajući da je u toku pretres, stanova i automobila koje koristi Hatić.
Pročitajte još:Ministarstvo odbrane Rusije prvi put objavilo fotografije najnovijih modela vojne tehnikeŠOKANTNO: Čak Noris se uplašio vojne vežbe u Teksasu?!
Portal navodi da je Mirza Hatić iz Sarajeva hapšen i ranije zbog različitih krivičnih dela a da je u javnosti poznat po rušenju krsta na Zlatištu. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA