Najnovije

PESMA O PREMIJERU JOJ DOŠLA GLAVE: Marija Maksima ostala bez kuće zbog Vučića!

Marija Mićić, poznatija kao Marija Maksima, ostala je bez nasledstva zbog pesme "Vučić Aleksandar" koja ju je preko noći proslavila.
Marija Maksima u zanosu peva premijeru (Foto: Jutjub)

Marija Maksima u zanosu peva premijeru (Foto: Jutjub)

Marija Maksima koja je postala popularna kada se na internetu pojavila njena pesma "Vučić Aleksandar" ostaće bez nasledstva. Nakon što je postavila pesmu na JuTjub Mariji su počeli problemi u braku i muž joj je zabranio da izlazi iz kuće, a sada je i Vida Mićić, tetka njenog muža, odlučila da je izopšti iz testamenta. - Zbog ovoga što je uradila, nema više testamenta! Kuću sam im ostavila da me njih dvoje gledaju za života. Sinovcu Goranu sve ostavljam, a njoj ništa. Neka ide da traži od oca. Ona je to uradila bez saglasnosti muža i on se naljutio. Jeste mu rodila troje divne dece, ali ko je naveo da tako nešto objavi, neće da kaže, besna je tetka Vida. Ona za "Kurir" kaže da veruje da je Marija snimila pesmu na nagovor sestre koja je članica Srpske napredne stranke. - Ona je zbog našeg kapitala navela da snimi to, da se osveti. Zbog ljubomore, kaže tetka Vida koja dodaje da se umalo nije šlogirala kada je čula za Marijinu pesmu. - Pa ona je pevala dok je meni muž ležao u bolnici, a taj video još i postavila kada smo mu davali četrdeset dana. Znam da moja snajka voli Vučića i ne verujem da ga je uvredila, ali tu sramotu nije smela da nam uradi i da nas obruka. To nije smela da uradi. Ona je morala da ima saglasnost Vučićevog čoveka. Šta će ona, ne zna ni da priča a kreči dok peva, kaže Vida Mićić. Ona tvrdi da je njen sinovac Goran sklonio Mariju i decu dok se "prašina ne slegne".
Pročitajte još:Internet zvezdi koja je opevala Vučića muž zabranio da izlazi iz kućeAntologija udvoričke poezije — od Balaševića do Marije MaksimeA mislili smo da smo sve videli: Otpevala odu premijeru
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA