Najnovije

Kraj drame: 30 Albanaca se predalo policiji, ostali su likvidirani!

KUMANOVO- Makedonski mediji javljaju i da se policiji predalo 30 terorista posle kratkih pregovora.
Kumanovo (Foto: Jutjub)

Kumanovo (Foto: Jutjub)

Makedonska televizija Sitel javila je da je savladana albanska teroristička grupa koja je jutros napala Kumanovo. Reporter Sitela sa lica mesta prenosi da je grupa od 70 terorista delom eliminisana a delom se predala, ali je u celosti savladana. Makedonski mediji javljaju i da se policiji predalo 30 terorista posle kratkih pregovora, kao i da se 27 njih predalo sa belim čaršafima. U akciji su poginula tri policajaca iz tetovskih sela Brvenica i Zubovce. Podsetimo, makedonska policija vodi bitku sa naoružanom grupom koja broji između 50 i 80 ljudi. I dalje je nejasno koja je to grupa ili grupe koje su izazvale sukob, a još nema ni podataka o tome koliko je poginulih i ranjenih u Kumanovu.
Pročitajte još:SRBIJI PRETI RAT: Vučić sazvao hitnu sednicu bezbedonosnih službi!Pogledajte amaterske snimke oružanih sukoba u Kumanovu! (VIDEO)
Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je grupa “došla iz susedne zemlje sa namerom da napadne državne institucije”. Opozicija u Makedoniji i pojedini mediji postavljaju pitanje premijeru Nikoli Gruevskom i obaveštajnim službama kako je moguće da se ovo dogodilo i kako nisu uspeli da spreče upad naoružane grupe u Makedoniju. Takođe, izražava se i sumnja da je sve ovo izrežirano kako bi se sklonio fokus pažnje sa antivladinih protesta širom Makedonije. Izvor: Sitel  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA