Najnovije

Đurđev: Srbija gori u apatiji i beznađu

SRBOBRAN - U okviru kampanje za predsedničke izbore Alternativa za Srbiju predstavila je u Srbobranu svog kandidata Miroslava Parovića. Prisutnima su se, ispred Alternative za Srbiju obratitli: Aleksandar Đurđev, Zaharije Trnavčević, Borivoj Rašuo, Bojan Panaotović i Miroslav Parović.
Aleksandar Đurđev (Foto: Alternativa za Srbiju)

Aleksandar Đurđev (Foto: Alternativa za Srbiju)

- Danas u Srbiji bez pristojnosti nema ni pozicije, ni opozicije i samo vaspitani ljudi znaju red, a Miroslav Parović, kandidat za predsednika države je i pristojan i vaspitan - rekao je, obraćajući se Srbobrancima generalni sekretar Treće Srbije Aleksandar Đurđev. - U Srbiji u kojoj se svaki dan nagomilavaju problemi nije cilj da neko ponudi rešenja, pa da na njihovu realizaciju čekamo više godina. Srbija gori u apatiji, beznađu, vršnjačkom i porodičnom nasilju, a Miroslav Parović je napravio tim koji će naći rešenja i za ove, i za sve druge probleme i ta rešenja će brzo biti realizovana. Upravo se po tome Parović razlikuje od drugih političara. Razlikuje se i po tome što će vam Miroslav Parović, umesto kada će nam biti bolje, reći šta treba da uradimo kako bi se već od sutra u ovoj državi bolje živelo - kaže Đurđev. Kandidat za predsednika Srbije, Miroslav Parović, obraćajući se prisutnima, kao svoju najveću prednost istakao je to što je kao najmlađi političar u Srbiji uspeo da se dogovori sa najstarijem političarem oko načina rešavanja nagomilanih problema u državi. Kandidat za predsednika Srbije, Miroslav Parović rekao je  da ima nade i da može drugačije i bolje da se živi u Srbiji. - Ja sam predsednik nove političke generacije i upravo to što vam do sada nisam davao lažne nade i lažna obećanja, upravo to što vas, za razliku od drugih, nisam lagao, upravo to je moja najveća prednost - istakao je kandidat za predsednika Srbije, Miroslav Parović. Iako nisu još uvek raspisani predsednički izbori, Alternativa za Srbiju je krenula u kampanju i predstavila svog kandidata Miroslava Parovića, predsednika Treće Srbije.
Pročitajte još:Vučić: Deficit je 4 puta manji od planiranog, to sve govori o našim rezultatima!Nova stranka: Naprednjaci zaposlili 50.000 političkih vojnika u javnom sektoru
Izvor: Pravda    

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA