Najnovije

DSS: Prodaju sve što stignu - Kosovo, oranice, Telekom...

POŽAREVAC - Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Požarevcu posetila je predsednica stranke Sanda Rašković Ivić. Razgovor sa članstvom u Požarevcu došao je nakon subotnje sednice Glavnog odbora DSS-a koji je razrešen demokratski. Demokratska stranka Srbije je oštra opozicija, a projekat “ Beograd na vodi “ oko koga je i došlo do sukoba, prevazilazi okvire Beograda i ima republički značaj, stoji na sajtu DSS-a.
Sanda Rašković Ivić (Foto: DSS)

Sanda Rašković Ivić (Foto: DSS)

„Demokratska stranka Srbije je u ovom trenutku u istom položaju u kakvom je bila i 1997. Tada je iz principijelnih razloga izabrala opoziciono delovanje i 2000. iznedrila dr Vojislava Koštunicu i pobedila na izborima. Ovo je takođe teško vreme za Demokratsku stranku Srbije, ali će opet ostati dosledna i državotvorna stranka doslednih ljudi pre svega kada je u pitanju izmena Ustava koja omogućava poklanjanje Kosova“, istakla je Rašković Ivić. Ona je dodala da je Srbija ekonomski ruinirana zemlja u kojoj vlast rasprodaje sve – Kosovo, oranice, Telekom i da za to nema razloga ni opravdanja, prenosi sajt DSS-a.
Pročitajte još:Zašto je Vatikan naoko naprečac „zavoleo” pravoslavnu Srbiju?RATNA REPORTAŽA: Ne­đo Car i Sve­ti Lu­ka
„Prodaju i ono što niko ne traži u nadi da ih Evropa čeka mada je iz Unije stigao signal da prijema neće skoro biti. Vučić, koga se još po neko seća kao ministra informisanja iz 1998-1999. gasi lokalne medije iako to nije uslov Evropske unije da bi ugušio opoziciono delovanje i drugi glas“, rekla je u Požarevcu Sanda Rašković Ivić, predsednica Demokratske stranke Srbije. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA