Najnovije

Jovičić: DS neka brine da ne ode u stečaj, pa onda neka deli savete drugima!

BEOGRAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić poručio je danas Demokratskoj stranci da pre svega treba da osmisle način kako da ne odu u stečaj, a tek onda da dele savete aktuelnoj vladi i njenim članovima.
Jovićić: Eskperti iz 'ladovine (Foto: JuTJub)

Jovićić: Eskperti iz 'ladovine (Foto: JuTJub)

"Poručujem 'ekspertima' Demokratske stranke u `ladovini, da bi oni prvo trebalo da osmisle način kako da njihova partija ne ode u stečaj, a tek posle da dele savete ovoj vladi i građanima", rekao je Jovičić. On je u pisanoj izjavi medijima istakao da bi ta stranka, koja grca u dugovima i čiji je račun mesecima u blokadi i sa članstvom koje se svakodnevno osipa, trebalo da preuzme političku odgovornost za sopstveni nerad i korupciju i povuče se sa vlasti u Vojvodini jer je to, rekao je Jovičić, najbolji način da pomognu Srbiji. Prema njegovim rečima, "eksperti" iz DS sprovodili su pljačkaške privatizacije, uništili na stotine preduzeća, a javna preduzeća "koristili isključivo za kupovinu glasova, apsolutno ne mareći za njihovu stečajnu masu". Jovičić je naveo da SNS vodi računa, ne samo o više od 20.000 radnika koji rade u tim preduzećima, već i o "strateškoj važnosti koja ona imaju za naše društvo, što izgleda gospodu iz DS-a ne zanima".
Pročitajte još:Nikolić: Neće biti rata, ali borbe protiv terorizma hoće!Đurđev: Srbija gori u apatiji i beznađu
"Želimo da u privatizaciju uvedemo koliko god je moguće oporavljena preduzeća, kako bi i zaposleni, i celo društvo, izvukli maksimum iz loše situacije koja nam je ostavljena. Kako se navodi u pisanoj izjavi Jovičića, SNS obaveštava DS da je prošlo vreme pljačkanja Srbije i da o njenim finansijama sada brinu ljudi kojima je zaista stalo do dobrobiti zemlje i naroda. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA